Primăria Chișinău și Ministerul Infrastructurii din Armenia își propun să colaboreze pentru proiecte comune

Proiectele ”Green City” și cele de transformare digitală au fost discutate, la Erevan, în cadrul unei întrevederi comune a primarului Ion Ceban cu ministrul Administrației Teritoriale și Infrastructurii...

Proiectele ”Green City” și cele de transformare digitală au fost discutate, la Erevan, în cadrul unei întrevederi comune a primarului Ion Ceban cu ministrul Administrației Teritoriale și Infrastructurii din Armenia, Gnel Sanosyan.

”Am discutat despre proiectele promovate de ministerul pe care îl conduce și despre cooperarea cu autoritatea publică locală. Ministrul a vorbit despre proiectele implementate de Armenia, în special „Green city”, tehnologiile energetice, proiecte de transformare digitală. Am comunicat despre experiențele Chișinăului, despre perspective și cum vedem dezvoltarea orașului în diverse domenii. Ne propunem să colaborăm, să avem schimb de experiențe și să implementăm proiecte comune”, a declarat Ion Ceban, care se află într-o vizită în Armenia.

Amintim, în capitala Armeniei, edilul a avut o întrevedere și cu conducerea orașului Erevan în frunte cu Tigran Avinyan. În cadrul întâlnirii s-a discutat despre proiectele orașelor și despre o colaborare mai avansată între administrațiile noastre.

In this article