Primăria Chișinău lansează campania “Fii Deștept! Ia un card inteligent”

Primăria Chișinău lansează în data de 8 septembrie, curent, campania “Fii deștept! Ia un card inteligent”, care are menirea să aducă comunitatea în spațiul prietenos al bibliotecii. Evenimentul...

Primăria Chișinău lansează în data de 8 septembrie, curent, campania “Fii deștept! Ia un card inteligent”, care are menirea să aducă comunitatea în spațiul prietenos al bibliotecii.

Evenimentul va avea loc în incinta sălii cu coloane a Bibliotecii Municipale „B. P. Hasdeu”, situată pe Bulevardul Ștefan cel Mare și Sfânt nr. 148.

Obiectivul general al campaniei este de a atrage utilizatori în bibliotecă și de a oferi acces gratuit la cardurile inteligente ale bibliotecii. Aceste carduri reprezintă cheia către o serie de servicii și activități educaționale și culturale oferite de bibliotecă, inclusiv împrumutul de cărți și alte resurse valoroase.

Prin intermediul acestei campanii, Primăria Chișinău, Direcția Generală Educație, Tineret și Sport se angajează să fie un partener activ în educație și dezvoltare personală pentru comunitatea noastră, oferind tinerilor și adulților șansa de a-și explora pasiunea pentru lectură și învățare, într-un mediu prietenos și accesibil.

În cadrul campaniei, utilizatorii vor avea posibilitatea de a se înscrie gratuit la bibliotecă și de a primi un card inteligent, care le va oferi acces la următoarele beneficii:

Împrumutul de cărți, periodice, filme, muzică și alte materiale din colecția bibliotecii;
1. Participarea la evenimente culturale, ateliere și prezentări de carte organizate de bibliotecă;
2. Acces la baza de date online a bibliotecii, care conține peste 1 milion de cărți și alte materiale;
3. Acces la internet wireless gratuit.

Campania “Fii deștept! Ia un card inteligent” se va desfășura în perioada 8-22 septembrie, de marți până duminică, între orele 10:00 și 18:00.

In this article