Primăria Chișinău investește în reabilitarea sălii de sport a Gimnaziului „Ion T. Costin” din Ghidighici

Orele de sport pentru elevii Gimnaziului „Ion T. Costin” din Ghidighici vor fi mai atractive. Primarul General al Capitalei, Ion Ceban, informează că sala de sport a instituției...

Orele de sport pentru elevii Gimnaziului „Ion T. Costin” din Ghidighici vor fi mai atractive. Primarul General al Capitalei, Ion Ceban, informează că sala de sport a instituției educaționale se află în plin proces de reparație capitală.

„Primăria Municipiului Chișinău a bugetat pentru acest proiect, în anul 2024, un milion de lei. Astfel, în aceste zile, au loc lucrările de turnare a unei noi pardoseli. De asemenea, la solicitarea administrației locale din Ghidighici, municipalitatea va susține financiar și proiectul de montare a ușilor noi în sălile de clasă”, spune edilul.

Anterior, mai subliniază Ion Ceban, Primăria Capitalei a investit peste jumătate de milion de lei în reparația blocurilor sanitare și rețelelor inginerești la Gimnaziul „Ion T. Costin” din Ghidighici.

Primăria Chișinău a susținut la Ghidighici mai multe proiecte investiționale locale. Cu banii alocați de municipalitate au fost construite și extinse rețele de apă și canalizare, reparate drumuri, inclusiv calea de acces de la intrarea în suburbie, modernizată infrastructura grădiniței și a Casei de cultură. Mai exact, în patru ani, Primăria Municipiului Chișinău a realizat investiții în Ghidighici de aproape 18 milioane de lei.

Pentru știri de ultimă oră, urmărește-ne pe canalul nostru de TELEGRAM!

In this article