Primăria Chișinău a venit cu o reacție în urma celor declarate de PAS

Primăria Chișinău a venit cu o reacție în urma celor declarate de PAS: Responsabilii spun că acestea sunt afirmații politice, dar nicidecum în interesul cetățenilor. „Nu este o...

Primăria Chișinău a venit cu o reacție în urma celor declarate de PAS: Responsabilii spun că acestea sunt afirmații politice, dar nicidecum în interesul cetățenilor.

„Nu este o noutate că deputații PAS tot mai des vin în cadrul Primăriei și folosesc instituția ca tribună pentru declarații politice, deoarece, probabil nu se regăsesc în noua componență a grupului de la guvernare. Doamna deputată care a susținut conferința în cadrul Primăriei a fost și membra unui grup de lucru care i-a oferit posibilitatea să schimbe lucrurile, dar la fel și-a făcut PR pe la instituții”, se arată în reacție.

Primăria punctează că organele competente ar trebui să își facă munca, dar nu să urmărească indicațiile celor din PAS. Acuzațiile aduse sunt la fel folosite pentru PR-ul personal a celor din PAS. Astfel acționează în fiecare situație.

In this article