Primăria Chișinău a sărbătorit Ziua Europei în Orășelul European din PMAN

De Ziua Europei, echipa Primăriei Municipiului Chișinău a fost prezentă în Piața Marii Adunări Naționale, la cele două corturi amenajate în Orășelul European. Despre acest lucru a scris...

De Ziua Europei, echipa Primăriei Municipiului Chișinău a fost prezentă în Piața Marii Adunări Naționale, la cele două corturi amenajate în Orășelul European. Despre acest lucru a scris Primarul General al Capitalei, Ion Ceban, pe rețelele de socializare.

„Au fost prezentate proiectele municipale în diverse domenii, inclusiv cele realizate cu suportul partenerilor externi, precum și activitățile Centrelor municipale de tineret.
Ne bucurăm că au fost foarte mulți vizitatori dornici de a afla mai multe informații și care au participat la activitățile organizate de către colegii mei”, a scris edilul.

În context, Ion Ceban a ținut să mulțumească tuturor partenerilor și oficialilor care au vizitat cele două corturi ale Primăriei Chișinău, adăugând că, în cadrul evenimentului, responsabilii municipali au răspuns la întrebările locuitorilor orașului, în cele două corturi fiind amenajată și o boxă, unde cetățenii ne-au scris sugestiile lor.

„Copiii au fost cei care au participat activ la toate activitățile organizate de Primăria Chișinău, prin Direcția Educație, Î.M. Regia „Autosalubritate”, Biblioteci și Centrul Municipal de Tineret. Mai mult, peste 1000 de elevi din cadrul instituțiilor educaționale din municipiul Chișinău au încântat publicul cu talentul și entuziasmul lor pe scena din PMAN, evoluând cu programe culturale și artistice”, a mai subliniat Primarul General al Capitalei Ion Ceban.

Municipiul Chișinăul are, în prezent, un portofoliu de circa trei miliarde de lei, care cuprinde proiecte realizate cu partenerii de dezvoltare, inclusiv în domeniul eficienței energetice, transport și reabilitarea drumurilor, proiectul „Deșeuri Solide Chișinău”, restabilirea rețelelor de apeduct și canalizare, reabilitarea râului Bîc și multe altele, care includ domeniul social, educațional, tineret și lansarea afacerilor.

In this article