Primăria caută companie care va elabora Documentul amplasării publicității exterioare. Ceban: Vrem o strategie clară

Direcția generală arhitectură, urbanism și relații funciare anunță despre lansarea licitației privind contractarea serviciilor de elaborare a Regulilor de amplasare a publicității exterioare (inscripțiilor pe clădiri și construcții)...

Direcția generală arhitectură, urbanism și relații funciare anunță despre lansarea licitației privind contractarea serviciilor de elaborare a Regulilor de amplasare a publicității exterioare (inscripțiilor pe clădiri și construcții) în mun. Chișinău.

Potrivit primarului general Ion Ceban, procedura de achiziție: cererea ofertelor de prețuri (servicii).

„Scopul achiziției este contractarea serviciilor de elaborare a regulilor de amplasare a publicității exterioare (inscripțiilor pe clădiri și construcții) în mun. Chișinău. Documentul va trebui să includă toate modelele și metodele posibile pentru plasarea publicității exterioare: descriere textuală, imagini grafice care explică reguli și cerințe. Totodată, acesta va reflecta strategii noi de dezvoltare a municipiul Chișinău și asigurarea implementării prezentelor reguli.

Proiectul prevede elaborarea prevederilor generale și definiții ale publicității exterioare; zonarea orașului și reguli de amplasare; identificarea regulilor de amplasare a publicității exterioare pe construcții/garduri/stații de transport public/în vitrine/pe fațadele clădirilor; pe clădiri publice și guvernamentale; reguli de iluminare decorativă a clădirilor; cerințe pentru producerea și întreținerea construcțiilor publicitare; procedura de demontare și depozitare a construcțiilor de publicitate din mun. Chișinău etc”, a declarat Ceban.

Edilul spune că perioada clarificărilor: 1 septembrie 2022 – 12 septembrie 2022, iar perioada de depunere a ofertelor: 12 septembrie 2022 – 22 septembrie 2022.

Pentru mai multe informații cu privire la această licitație, vă rugăm să accesați: https://achizitii.md/ro/public/tender/21062617/lot/11597425/

In this article