Prim-ministra Natalia Gavrilița va efectua vizite de lucru în satul Măgdăcești și în raionul Călărași

Prim-ministra Natalia Gavrilița va merge mâine, 9 septembrie, în raionul Criuleni, pentru a inspecta lucrările de finalizare a apeductului din satul Măgdăcești. Rețeaua de canalizare și apeductul din...

Prim-ministra Natalia Gavrilița va merge mâine, 9 septembrie, în raionul Criuleni, pentru a inspecta lucrările de finalizare a apeductului din satul Măgdăcești. Rețeaua de canalizare și apeductul din localitatea Măgdăcești au fost extinse, astfel încât să acopere pe deplin necesitățile celor peste 7500 de locuitorilor satului.

După aceasta, șefa Executivului va efectua o vizită de lucru în raionul Călărași, unde se va întâlni cu reprezentanții autorităților publice locale pentru a discuta problemele curente și prioritățile de viitor. De asemenea, prim-ministra va vizita Incubatorul de afaceri din orașul Călărași. În cadrul lui activează 42 de companii cu prezență fizică și alte două în mod virtual, care au diverse tipuri de activitate. Totodată, Natalia Gavrilița va discuta cu oamenii de afaceri din raionul Călărași.

Ulterior, Natalia Gavrilița se va deplasa spre Ocolul Silvic Călărași, care are în componența sa șapte ocoale silvice, cu o suprafața totală de 29000,00 ha.

In this article