Președintele PSRM, Igor Dodon, a adresat un mesaj tuturor elevilor din țară

Președintele PSRM, Igor Dodon, a adresat un mesaj tuturor elevilor din țară, cu prilejul ultimei zile de școală din acest an de învățământ. “Astăzi încă o generație de...

Președintele PSRM, Igor Dodon, a adresat un mesaj tuturor elevilor din țară, cu prilejul ultimei zile de școală din acest an de învățământ.

“Astăzi încă o generație de elevi își ia adio de la școală și pășește pe calea tinereții mature, într-o viață mai independentă, mai plină de libertăți, dar și cu foarte multe responsabilități și încercări.

Iar pentru profesori și părinți, Ultimul Sunet este un prilej de nostalgie și de emoții pozitive, fiindcă se bucură inima atunci când vedem cum foștii copii au crescut mari, inteligenți, cu vise mărețe și încrezători în ziua de mâine.

Dragi elevi, vă doresc să treceți cu bine examenele de absolvire și să continuați studiile, la fel de motivați și entuziaști cum vă știm. Și să aveți în vedere că noi toată viața noastră trebuie să învățăm, nu doar între pereții școlii sau ale universității. Vă doresc să păstrați mereu pofta pentru cunoștințe și să iubiți țara care v-a crescut și v-a educat. Să vă respectați mereu profesorii și părinții”, a transmis Igor Dodon.

In this article