Președintele Ion Ceban și echipa MAN își prezintă inițiativele în Chișinău

Locuitorii Capitalei au putut afla mai multe despre echipa și inițiativele Partidului Mișcarea Alternativa Națională. Președintele formațiunii, Ion Ceban, împreună cu colegii săi, au mers prin sectoarele Chișinăului...

Locuitorii Capitalei au putut afla mai multe despre echipa și inițiativele Partidului Mișcarea Alternativa Națională. Președintele formațiunii, Ion Ceban, împreună cu colegii săi, au mers prin sectoarele Chișinăului și au împărțit materiale informaționale, unde este prezentată echipa MAN.

”Am fost prezenți în toate sectoarele, am discutat cu oamenii și am răspuns la întrebări. Suntem o echipă puternică, tânără și energică, care a reușit să demonstreze că pot schimba lucrurile spre bine, acasă, când mulți spuneau că este imposibil. Noi am demonstrat că putem. Sunt mândru de echipa MAN, cu oameni competenți, responsabili și care știu ce este lucrul bine făcut. Vă mulțumim de încurajare, urări de bine și suport. Vă asigurăm că vom ține cont de propunerile parvenite, dar și criticile expuse”, a declarat Ion Ceban.

În urma discuțiilor, liderul MAN le-a mulțumit oamenilor pentru sugestia ca după ce este citit materialul din ziar, acesta să poată fi returnat, pentru a fi citit de alții.

In this article