Președintele a amânat vizitele peste hotarele țării pentru a rămâne “în prima linie” cu lupta contra infecției cu coronavirus

Voi sta în prima linie, așa cum am stat în toată această perioadă. Este răspunsul lui Igor Dodon la întrebarea unui cetățean despre ce are de gând să...

Voi sta în prima linie, așa cum am stat în toată această perioadă. Este răspunsul lui Igor Dodon la întrebarea unui cetățean despre ce are de gând să facă în perioada crizei provocată de COVID-19, care a fost adresată în cadrul emisiunii ”Președintele răspunde”.

”Nu am de gând să mă închid în casă. Voi sta în prima linie, așa cum am stat în toată această perioadă”, a declarat Dodon.

Șeful statului a anunțat că și-a anulat pe perioada crizei toate vizitele preconizate în afara țării. Igor Dodon a precizat că urma să plece zilele acestea într-o vizită în China, dar a fost amânată.

”Rămân aici, stau în prima linie cu domnul premier. Voi stați acasă. Noi vom face față acestei crize”, a spus președintele.

Emisiunea ”Președintele răspunde” a fost difuzată în direct pe mai multe platforme online. Igor Dodon a vorbit timp de o oră despre soluțiile pe care le întreprinde statul în perioada crizei provocată de COVID-19 și a răspuns la întrebările cetățenilor.

In this article