Președinta Maia Sandu, în vizită la Bălți: „Dezvoltarea regională este prioritatea noastră, iar Bălți este un centru economic și social important al țării”

Șefa statului a mers astăzi, într-o vizită de lucru în orașul Bălți, unde a avut mai multe întâlniri cu reprezentanții localității. „Am mers astăzi la Bălți, unde am...

Șefa statului a mers astăzi, într-o vizită de lucru în orașul Bălți, unde a avut mai multe întâlniri cu reprezentanții localității.

„Am mers astăzi la Bălți, unde am avut mai multe întâlniri. Am discutat cu primarul Nicolae Grigorișin despre problemele orașului și situația financiară a acestuia, despre investițiile necesare pentru reabilitarea infrastructurii și despre proiectele economice, sociale și culturale așteptate de bălțeni. Cât privește acordarea unui statut special pentru municipiul Bălți, proiectul urmează să fie definitivat și dezbătut în Parlament”, a spus Președinta Maia Sandu.

De asemenea, ea a vizitat și Centrala Electrică cu Termoficare „CET-Nord”, unde are loc renovarea, din fonduri europene, a sistemului centralizat de alimentare cu energie termică.

„Dezvoltarea regională este prioritatea noastră, iar Bălți este un centru economic și social important al țării, pe care vrem și trebuie să-l susținem. Vom construi un spital regional modern la Bălți, vom continua investițiile în sectorul energetic și vom contribui la atragerea investițiilor private pentru a crea mai multe locuri de muncă”, a menționat doamna Maia Sandu, în cadrul vizitei sale, la Bălți .

In this article