Președinta Maia Sandu a avut o întrevedere cu Majestatea Sa Margareta Custodele Coroanei române și Alteța Sa Regală Principele Radu

Președinta Republicii Moldova, Maia Sandu, s-a revăzut astăzi la București cu Majestatea Sa Margareta Custodele Coroanei române și cu Alteța Sa Regală Principele Radu, care au găzduit-o la...

Președinta Republicii Moldova, Maia Sandu, s-a revăzut astăzi la București cu Majestatea Sa Margareta Custodele Coroanei române și cu Alteța Sa Regală Principele Radu, care au găzduit-o la Palatul Elisabeta. În discuțiile cu ei, șefa statului le-a vorbit despre relațiile tot mai strânse între Chișinău și București, despre procesul nostru de integrare europeană, dar și despre cum ne afectează situația de securitate din regiune. 

„Casa Regală a României ne-a sprijinit foarte mult aspirațiile europene și mizăm și în continuare pe susținerea în următorii pași spre aderare, care ne vor ancora pe un parcurs clar de dezvoltare. Am discutat și despre proiectele susținute de Casa Regală a României în Republica Moldova, în domeniul educației, culturii, sănătății, dar și în sfera socială și umanitară”, a spus Președinta Maia Sandu.

De asemenea, în cadrul vizitei, lidera de la Chișinău a plantat, în prezența Majestății Sale Margareta și a Alteței Sale Regale, Principele Radu, un arbore de stejar în grădina Palatului, ca semn al relației viguroase pe care o construim cu România.

In this article