Premierul Ion Chicu spune când în Moldova ar putea fi înregistrat apogeul epidemiei de COVID-19

Premierul Ion Chicu a anunțat că vârful epidemiei de COVID-19 în Republica Moldova ar putea fi în două săptămâni. Asta înseamnă că aproximativ în această perioadă se va...

Premierul Ion Chicu a anunțat că vârful epidemiei de COVID-19 în Republica Moldova ar putea fi în două săptămâni. Asta înseamnă că aproximativ în această perioadă se va înregistra cel mai mare număr de cazuri confirmate de coronavirus. Declarațiile au fost făcute după ședința Centrului Unic de Comandă.

“E clar că suntem în creștere ce ține de răspândirea epidemiei. Așteptăm la un pic al cazurilor undeva în 10 sau mijlocul lunii aprilie. Regimul stabilit de restricție rămâne în vigoare, trebuie să îl respectăm căci doar așa vom putea controla răspândirea. Reiterez apelul de a ne conforma și respecta cerințele și măsurile de prevenire a coronavirusului”, a declarat premierul.

Potrivit datelor oficiale, azi în țara noastră au fost înregistrate 70 de cazuri noi de COVID-19, numărul total al persoanelor, care au fost infectate, ajungând la 423.

In this article