Poza cu nr.8. Un mult visat proiect de legalizare a prostituției

Îmi place, sincer, această poză cu Natalia Albot. Mi-e dragă chiar în pofida faptului, că e răspândită pe rețelele de socializare cu intenția rea de a-i face reputație...

Îmi place, sincer, această poză cu Natalia Albot. Mi-e dragă chiar în pofida faptului, că e răspândită pe rețelele de socializare cu intenția rea de a-i face reputație proastă și imagine de om amoral unui viitor deputat, care este oficial înregistrat la CEC cu nr.8 pe lista electorală PAS. Cred că orice bărbat cu instincte sănătoase ar minți, dacă nu s-ar recunoaște, cel puțin, provocat, dacă nu chiar sută la sută excitat de acest evident sex-appeal! Chiar dacă ipostaza în care a fost prinsă, ori s-a lăsat prinsă femeia nu e decât o inspirată înscenare.

Nu Vă lăsați seduși de trucurile profesionale ale jurnalistei Nata Albot! Ceva timp în urmă, e vorba poate, de luni, ori, poate, de ani, Nata Albot a mai organizat o provocare, o ședință PR, de fapt, discutând dezinvolt pe sticlă cu altă Natalie, cunoscuta moderatoare TV Morari, în maniera eroinelor centrale din serialul “Sex and the City”. Nata a lansat atunci, în direct, ideea legalizării prostituției în Moldova. Nu doar a lansat-o, ci ca un adevărat ales al poporului, a improvizat un scurt studiu de fezabilitate a proiectului.

În acea scurtă pledoarie electorală, Nata susținea că Moldova nu are mărfuri strategice de export decât vinul, iar turismul este la pământ. Ea propunea un altfel de turism, mai rafinat și mai emotiv. Bazat, în rândul doi, pe transformarea Chișinăului într-un Las Vegas, o nouă capitală mondială a jocurilor de noroc. Iar, în primul rând, bazat pe comercializarea valorilor sexuale ale plaiului nostru mioritic, valori verificate și consolidate deja în concurența dintre saloanele locale gen «Шалунья» și în focul aventurilor traficanților moldoveni din diasporă.

Discutuții între două Natalii despre legalizarea prostituției în Moldova

Tocmai de aceea, susțin, că țin mult la această poză, având în vedere și cutezanța primului proiect de lege a Natei, legat de explozia turismului moldovenesc. Albot, din câte ne dăm seama, locuiește mai mult în Canada, decât în patrie. Când stai acasă pe cuptor, îți faci iluzii, că moldovenii sunt în stare de multe, luând medalii de aur la competiții internaționale de matematică, ori de lupte libere. Când însă ai o viziune de ansamblu din Otava, ori Paris, îți dai seama, la fel ca Nata, că adevărata vocație a moldovencelor nu este să spele buci străine, ci să le puie în valoare pe ale lor.

Nu trebuie să ne mire aceste idei originale ale deputaților proeuropeni, care au forme atrăgătoare, dar conținut nociv. Lista electorală PAS, atât actuala, cât și cea de acum doi ani, demonstrează un lucru evident. Viitorii deputați sunt selectați în baza adaptabilității și conformismului la standardele așa-zisei lumi civilizate. Pentru a deveni deputat este important să ai ținută occidentală, să bați la ochi. Încolo poți avea idei cât de trăsnite, ori, și mai bine, să nu le ai deloc! Nr.8 PAS pricepe în turism tot atâta, cât nr.20 în piața petrolieră, ori nr.1 în exportul de grâu, ori nr.4 în jurisprudență.

N.B 1. Din cauza tendinței spre conformism și adaptare creierul omului european s-a micșorat în ultimele câteva mii de ani, conform studiilor științifice, cu 100 de grame.

N.B 2. Pentru cei interesați în proiectul de legalizare a prostituției iată linkul respectivei emisiuni https://tv8.md/tv8…/politica-cu-natalia-morari-15-08-2017/

Autor: Valeriu Reniță

In this article