Polițiștii capitalei au reținut un tânăr fiind suspectat de comiterea unui furt din automobil

Un bărbat de 24 de ani a fost reținut de ofițerii Secției investigare infracțiuni a Inspectoratului de Poliție Centru,  fiind suspectat de comiterea unui furt din automobil.  Suspectul,  locuitor al  capitalei, este...

Un bărbat de 24 de ani a fost reținut de ofițerii Secției investigare infracțiuni a Inspectoratului de Poliție Centru,  fiind suspectat de comiterea unui furt din automobil.  Suspectul,  locuitor al  capitalei, este anterior judecat pentru infracțiuni analogice.

Bărbatul,  pe parcursul nopții de 6 aprilie,  în timp ce se afla pe str. M. Lomonosov, prin forțarea geamului de la ușă, a pătruns într-un  automobil  de marca  „Renault” și  de pe bancheta din față a sustras o borsetă și un rucsac în care se afla echipament sportiv, după care a fugit într-o direcție necunoscută.

Prejudiciul cauzat a fost estimat de către victimă, un bărbat de 32 de ani,  la 11 185 de lei.

Urmare a măsurilor întreprinse de către ofițerii de investigație și urmărire penală, suspectul în comiterea infracțiunii a fost identificat și reținut.

În cadrul acțiunilor procesual penale bărbatul  și-a recunoscut vina.

Suspectul  este cercetat penal pentru Furt, infracțiune care, conform legislației,  se pedepsește cu amendă în mărime de până la 67 500 lei, muncă neremunerată în folosul comunității de la 180 la 240 ore sau închisoare de până la 4 ani.

 

In this article