Polițista moldoveancă prinsă furând din magazinele din Iași, chiar a doua zi după obținerea legitimației

O polițistă din Republica Moldova, angajata Inspectoratului General pentru Migrație, a mers să fure în magazinele din Iași chiar a doua zi după ce a primit legitimația. Ludmila...

O polițistă din Republica Moldova, angajata Inspectoratului General pentru Migrație, a mers să fure în magazinele din Iași chiar a doua zi după ce a primit legitimația.

Ludmila Antonova a fost reținută de un paznic la 28 iulie 2020, în timp ce fura din magazinul H&M din Complexul Comercial Palas Mail Iași. Paznicii au sesizat poliția care a găsit la tânăra infractoare prinsă în flagrant încălțăminte și mi multe articole de vestimentație sustrasă din diferite magazine de la centrul comercial din Iași. Aceasta tot ce putuse: bluze, maiouri și chiar șosete, transmite breakingnews.md, cu referire la crimemoldova.com. 

În cadrul audierilor, Ludmila le-a declarat oamenilor legii că este polițistă din Chișinău și că se afla într-o misiune specială la Iași. Ea a precizat că urmărea șoferii din Republica Moldova care aduc oamenii să-și perfecteze acte românești.

Potrivit unei ordonanțe semnate de Alina Barna, procuror pe lângă Parchetul Judecătoriei Iași, Ludmila Antonova nu a prezentat careva documente care să confirme că era în misiune la Iași și nici nu a prezentat legitimația că este polițistă.

În octombrie 2022, procurorul ieșean a decis scoaterea de sub urmărire penală a Ludmilei Antonova, Motivul a fost că aceasta nu a mai dat curs citațiilor, paguba a fost restituită după ce a fost reținută, iar infracțiunea este una ușoară.

Ludmila Antonova are gradul de subofițer și este angajată în calitate de conducător auto în cadrul Inspectoratului General pentru Migrație, începând cu data de 27 iulie 2020.

Fiind contactată de echipa crimemoldova.md, aceasta a declarat că nu cunoaște nimic despre dosarul pe numele săi, iar mai apoi, după o scurtă tăcere, a spus că ea nu este Ludmila Antonova.

 

Actualizare: Inspectoratul General al Poliției aduce la cunoștința publică faptul că persoana menționată în știre nu face parte din corpul poliției moldovenești.

In this article