Poliția a reținut un bărbat, suspectat în comiterea violenței în familie soldată cu decesul victimei

Un bărbat în vârstă de 45 de ani, locuitor al capitalei a fost reținut pentru 72 de ore în Izolatorul de detenție al Direcției de Poliție mun. Chișinău...

Un bărbat în vârstă de 45 de ani, locuitor al capitalei a fost reținut pentru 72 de ore în Izolatorul de detenție al Direcției de Poliție mun. Chișinău și cercetat penal pentru violență în familie, soldată cu decesul victimei.

La 13 februarie, Inspectoratul Buiucani din cadrul Direcției de Poliției a mun. Chișinău, a fost sesizat prin intermediul serviciului 112, de către un bărbat care a comunicat că aflându-se acasă a observat că la vecini ușa era deschisă, ulterior acesta a mers să vadă dacă nu s-a întâmplat ceva, ajuns a depistat în locuință cadavrul femeii.

La fața locului imediat s-a deplasat grupa operativă, fiind solicitat și medicul legist. Ulterior în urma examinării cadavrului de către medicul legist, pe suprafața corpului au fost depistate mai multe leziuni în regiunea capului și pe suprafața corpului.

Totodată în cadrul investigațiilor întreprinse la fața locului de către ofițerii de investigație și urmărire penală de comun cu procurorul Procuraturii mun. Chișinău, oficiul Buiucani, s-a stabilit că între concubini s-a iscat un conflict, care a generat în violență.

În acest caz a fost inițiată o cauză penală pentru ,,violență în familie” care a cauzat vătămarea gravă a integrităţii corporale sau a sănătăţii, soldată cu decesul victimei.

Pentru fapta comisă, conform legislației penale în vigoare, bărbatul riscă o pedeapsă cu închisoare de la 12 la 15 ani.

In this article