Poliția a identificat și reținut șoferul care a tamponat o tânără și a părăsit locul accidentului rutier

Poliția a identificat și reținut șoferul care tamponat o tânără și a părăsit locul accidentului rutier, din centru capitalei. Angajații Poliției Capitalei în urma acțiunilor întreprinse la data...

Poliția a identificat și reținut șoferul care tamponat o tânără și a părăsit locul accidentului rutier, din centru capitalei.
Angajații Poliției Capitalei în urma acțiunilor întreprinse la data de 03 noiembrie, au reținut, conducătorul automobilului ,,Toyota”, care în noaptea de 31 octombrie, la intersecția str. V.Alecsandri cu bd. Ștefan cel Mare, a tamponat o tânără pe trecerea pentru pietoni, după care a fugit de la fața locului. Acesta s-a dovedit a fi în vârstă de 29 de ani.
Pe caz au fost pornite două cauze penale pentru Încălcarea regulilor de securitate a circulaţiei sau de exploatare a mijloacelor de transport de către persoana care conduce mijlocul de transport și părăsirea locului accidentului rutier.
Tânărul a fost plasat în arest pentru 30 de zile, iar conform legislației în vigoare el riscă închisoare pe un termen de la 3 la 7 ani cu anularea dreptului de a conduce mijloace de transport.
In this article