Plîngău: Alaiba și Plângău au făcut tot ce le stă în puteri, pentru ca sesizările depuse la Curtea Constituțională să nu fie admise

Deputații Blocului ACUM, Dumitru Alaiba și Dinu Plîngău, au făcut tot ce le stă în puteri, pentru ca sesizările lor, depuse la Curtea Constituțională (CC), să nu fie...

Deputații Blocului ACUM, Dumitru Alaiba și Dinu Plîngău, au făcut tot ce le stă în puteri, pentru ca sesizările lor, depuse la Curtea Constituțională (CC), să nu fie admise. Despre aceasta scrie fostul parlamentar Grigore Petrenco pe Facebook.

“Cele două Legi deocamdată nu au fost promulgate și publicate în Monitorul Oficial, așa cum prevede Legea. La acest subiect Curtea Constituțională s-a pronunțat în data de 20 septembrie 2020. Pentru a afla acest lucru nu este nevoie să fii jurist. Putem spune că Alaiba și Plîngău au făcut tot ce le stă în puteri, pentru ca CC să nu le admită sesizările. Mai pe scurt, nota doi”, scrie Petrenco.

Precizăm că deputatul Platformei DA, Dinu Plîngău, a contestat la CC toate proiectele de Legi, votate de către deputați în data de 3 decembrie. Totodată, deputatul PAS, Dumitru Alaiba, a contestat decizia Parlamentului ca Stadionul Republican să revină în proprietatea statului.

In this article