PLDM: Alegerile parlamentare anticipate trebuie să aibă loc cât de curând se poate. Ținerea oamenilor în captivitatea intereselor de grup este o crimă

Alegerile parlamentare anticipate trebuie să aibă loc cât de curând se poate. Ținerea oamenilor în captivitatea intereselor de grup este o crimă… Astfel a comentat Alexandru Fetescu, secretarul...

Alegerile parlamentare anticipate trebuie să aibă loc cât de curând se poate. Ținerea oamenilor în captivitatea intereselor de grup este o crimă… Astfel a comentat Alexandru Fetescu, secretarul general al Partidului Liberal Democrat din Moldova, decizia Curții Constituționale, potrivit căreia anticipatele și prezidențialele nu pot avea loc în aceeași zi. Fetescu a scris pe Facebook că decizia CC poate fi înțeleasă, dar criza politică nu este soluționată.

“Acest parlament schilodit nu are nici un drept moral să voteze un alt guvern și nici nu este capabil (Soluția: trebuie trimiși câte unul la pensie, iar pe cei vinovați inclusiv la răcoare)”, a mai declarat liberal-democratul.

Fetescu și-a continuat gândul în comentarii la postare, precizând că această criză economică este și mai profundă decât cea politică, „iar atitudinea celor meniți să o rezolve este, ușor spus, POTLOGĂREASCĂ”.

In this article