Plasat în arest preventiv și cercetat penal pentru omor (video)

Un bărbat în vârstă de 38 de ani, originar din r. Ungheni, a fost reținut de ofițerii de investigație din cadrul Direcției de Poliție a mun. Chișinău în...

Un bărbat în vârstă de 38 de ani, originar din r. Ungheni, a fost reținut de ofițerii de investigație din cadrul Direcției de Poliție a mun. Chișinău în comun cu IP Centru, Ungheni, INI al IGP de comun cu procurorii Procuraturii mun. Chișinău, oficiul Centru, pentru comiterea unui omor.

Angajații poliției fiind sesizați la data de 23 decembrie în juru orei 16:40, precum ca pe str. Muncești, într-o încăpere auxiliară de tip vagon, se află cadavrul unui bărbat. Forțele de ordine imediat au reacționat și s-au deplasat la fața locului, pentru stabilirea tuturor circumstanțelor.  La exeminarea de către medicul legist în regiunea gâtului a fost depistată o plagă tăiată, care a și dus la decesul bărbatului. Victima s-a dovedit a fi în vârstă de 44 de ani.

Ofițerii de investigație și urmărire penală, au dispus imediat un șir de măsuri, pentru a fi stabilite cu exactitate toate circumstanțele comiterii infracțiunii. Urmare a acțiunilor întreprinse polițiștii au stabilit că crima a avut loc la data de 17 decembrie, totodată fiind identificat și reținut suspectul în comiterea infracțiunii.

În cadrul acțiunilor procesual penale bărbatul și-a recunoscut vinovăția, comunicând că se cunoștea cu victima iar în noaptea tragediei fiind la el în ospeție au consumat băuturi alcoolice care ulterior au dus la iscarea unui conflict. După comiterea infracțiunii bărbatul a părăsit locul comiterii infracțiunii, după care s-a deplasat în r. Ungheni.

Bărbatul a fost plasat în arest pentru 30 de zile și este cercetat penal pentru ,,Omor”, conform legislației penale în vigoare el riscă închisoare pe un termen de la 10 la 15 ani.

In this article