Piața Centrală din Chișinău se pregătește să-și redeschidă ușile

Conducerea Pieței Centrale din Capitală deja a început pregătirile pentru redeschidere. Ion Pântea a declarat pentru postul TV Primul în Moldova că a avut discuții cu agenții economici...

Conducerea Pieței Centrale din Capitală deja a început pregătirile pentru redeschidere. Ion Pântea a declarat pentru postul TV Primul în Moldova că a avut discuții cu agenții economici care comercializează diverse produse pe teritoriul pieței și aceștia sunt gata să respecte orice normă pentru a evita infectarea cu COVID-19. În cazul în care regulile sanitare nu vor fi respectate, comercianții vor fi penalizați.

”Administrația Pieței Centrale va asigura ca orice persoană care intră pe teritoriu să fie echipată măcar cu mască care va acoperi fața și să folosească dezinfectant, amplasat la fel la intrare. Agenții economici sunt gata să asigure la unitatea lor de comerț material dezinfectant și se obligă de a purta măști.”, a spus Pântea.

Comisia Naţională Extraordinară de Sănătate Publică a permis reluarea, din 1 iunie 2020, a activităţii pieţelor din Chișinău și Bălți.

In this article