Petrenco, despre întrevederea Sandu-Filip: Cu foștii membri ai grupării lui Plahotniuc deja se poate ajunge la o înțelegere?

Fostul deputat Grigore Petrenco se arată dezamăgit de activitatea președintelui ales Maia Sandu. Într-o postare pe Facebook, Petrenco se întreabă dacă așa arată o schimbare în Republica Moldova....

Fostul deputat Grigore Petrenco se arată dezamăgit de activitatea președintelui ales Maia Sandu. Într-o postare pe Facebook, Petrenco se întreabă dacă așa arată o schimbare în Republica Moldova. Reacția ex-parlamentarului vine după ce Maia Sandu a avut o întrevederea cu președintele PDM Pavel Filip.

Petrenco o întreabă pe Maia Sandu: „Cu foștii membri ai grupării lui Plahotniuc deja se poate ajunge la o înțelegere?”.

Precizăm că președintele ales Maia Sandu a avut o întrevedere cu democratul Pavel Filip. Părțile au discutat despre situația politică din țară, dar și posibilele scenarii după organizarea alegerilor parlamentare anticipate.

Amintim că anterior, Maia Sandu, fiind în funcția de premier, a declarat că fiii lui Pavel Filip au fost implicați în scheme de spălare de bani. Totodată, Sandu declara că familia lui Pavel Filip a instituit monopol pe piața de export a nucilor. Atunci, fostul premier Maia Sandu a cerut crearea unei comisii, care să investigheze aceste infracțiuni, comise de Pavel Filip și familia sa.

In this article