Persoane necunoscute au încercat să incendieze un depozit de petrol și un birou de înrolare militară din Tiraspol

Persoane necunoscute au încercat să dea foc unui depozit de petrol și biroului de înregistrare și înrolare militară (военкомат) din Tiraspol, transmite serviciul de presă al așa-numitului Ministerul...

Persoane necunoscute au încercat să dea foc unui depozit de petrol și biroului de înregistrare și înrolare militară (военкомат) din Tiraspol, transmite serviciul de presă al așa-numitului Ministerul al Afacerilor Interne al Transnistriei.

O mașină a mers dis-de-dimineață până la depozitul de petrol al uneia dintre întreprinderi. A ieșit un bărbat. A aruncat un amestec incendiar și a fugit. Iarba a luat foc. Dar a fost stinsă rapid.

Două sticle de cocktail-uri Molotov au fost aruncate în clădirea biroului militar de înregistrare și înrolare. Unul a zburat pe trotuar, al doilea a rămas blocat în fereastră. Focul a fost stins rapid. Nu au fost înregistrate victime sau pagube.

Fragmentele sticlelor au fost trimise spre examinare. În Transnistria a fost anunțat un plan de interceptare. Se caută infractorii.

In this article