Permis de conducere falsificat, ridicat de la un conațional

Și-ar fi cumpărat permisul de conducere cu 150 EUR, prin intermediul rețelelor de socializare. Este vorba despre un conațional, originar din r. Soroca, care a fost depistat la...

Și-ar fi cumpărat permisul de conducere cu 150 EUR, prin intermediul rețelelor de socializare. Este vorba despre un conațional, originar din r. Soroca, care a fost depistat la controlul trecerii frontierei de stat în zilele de weekend.

În Punctul de Trecere al Frontierei (PTF) Costești, direcția intrare în țară s-a prezentat moldoveanul de 34 de ani, în calitate de pasager la ruta „Franța-Moldova”.

Conform analizei de risc, polițistul de frontieră a supus bărbatul unui control adițional. Ca urmare, în portmoneul personal era dosit un permis de conducere, pretins a fi eliberat de către autoritățile moldovenești. Din cercetările primare ale documentului s-a stabilit că este neveridic, conținând indici clari de falsificare.

În timpul audierilor, pasagerul nu a ascuns faptul că este un document falsificat, mărturisind că l-a obținut contra sumei de 150 EUR.

Cazul este documentat în continuare sub toate aspectele legale, permisul falsificat a fost ridicat și urmează să fie supus expertizei judiciare.

In this article