Percheziții la Bălți: Marijuana în valoare de 600.000 de lei, ridicată

Marijuană în valoare de 600.000 de lei a fost ridicată de la un bărbat de 42 de ani care inițial a fost stopat de către polițiști la volanul...

Marijuană în valoare de 600.000 de lei a fost ridicată de la un bărbat de 42 de ani care inițial a fost stopat de către polițiști la volanul unei mașini fiind drogat.

Mai exact, suspectul a fost oprit de către angajații INSP pe un traseu din Bălți. Ca urmare a testării s-a depistat că bărbatul este drogat. Ulterior, mașina lui a fost transportată la parcarea specială, iar acesta fiind plasat în arest preventiv pentru 30 de zile.

Totodată, în cadrul perchezițiilor desfășurate vineri și sâmbătă la Bălți și Fălești la acesta și un alt bănuit cu vârsta de 44 de ani cercetat în libertate, pe lângă două kilograme de droguri au fost ridicate și ustensile de consumare a stupefiantelor, un automobil și telefoanele mobile folosite la punerea în vânzare a drogurilor.

Investigațiile continuă, în vederea cercetării complicilor acestora, timp în care aceștia se prevalează de prezumția nevinovăției, potrivit legii.

In this article