Percheziții la Bălți: 1000 de euro pentru un permis de conducere – bărbat acuzat de trafic de influență

Sub conducerea Procuraturii municipiului Bălți, ofițerii CNA au efectuat percheziții în municipiul Bălți, în cadrul unui dosar de trafic de influență. Un bărbat este suspectat că ar fi...

Sub conducerea Procuraturii municipiului Bălți, ofițerii CNA au efectuat percheziții în municipiul Bălți, în cadrul unui dosar de trafic de influență. Un bărbat este suspectat că ar fi promis unui candidat să faciliteze obținerea permisului de conducere categoria „B” în schimbul sumei de 1000 de euro.

Conform denunțătorului, suspectul ar fi afirmat că are influență asupra funcționarilor de la Secția Înmatriculare Vehicule și Documentare a Conducătorilor Auto Bălți și că poate determina favorizarea candidatului la proba practică. Suma de bani a fost transmisă sub controlul CNA, în cadrul acțiunilor procesuale desfășurate de ofițerii DGT Nord.

Bărbatul a fost reținut pentru 72 de ore și, la solicitarea procurorilor, a fost plasat în arest la domiciliu pentru 30 de zile. Acesta și-a recunoscut vinovăția în comiterea infracțiunii.

Investigațiile continuă pentru identificarea și documentarea tuturor persoanelor implicate, în vederea tragerii acestora la răspundere penală.

Pentru știri de ultimă oră, urmărește-ne pe canalul nostru de TELEGRAM!

In this article