Percheziții într-un dosar de trafic de droguri

 Trei bărbați de 28, 34 și 37 de ani, sunt cercetați penal pentru trafic de droguri în proporții deosebit de mari. Aceștia sunt bănuiți de organizarea, consumul, transportarea...

 Trei bărbați de 28, 34 și 37 de ani, sunt cercetați penal pentru trafic de droguri în proporții deosebit de mari. Aceștia sunt bănuiți de organizarea, consumul, transportarea și comercializarea drogurilor de diferite tipuri pe teritoriul țării, inclusiv în municipiului Chișinău.

Ca urmare a perchezițiilor corporale și domiciliare a suspecților, polițiștii au depistat și ridicat droguri de tip heroină, hidropon, extasy, subutex, cântar electronic, fiole cu medicamente psihotrope, precum și alte obiecte destinate pentru prepararea și consumul drogurilor.

Toate obiecte au fost sigilate și ridicate pentru efectuarea expertizei.

Cazul a fost documentat de ofițerii Direcției „Centru” a INI, în comun cu cei ai  Direcției Generale Urmărire Penală a IGP.

În acest caz este inițiată o cauză penală pentru circulația ilegală a drogurilor, etnobotanicelor sau analogilor acestora în scop de înstrăinare în proporții deosebit de mari.

Persoana culpabilă de asemenea infracțiune riscă închisoare de la 7 la 15 de ani.

 

 

In this article