Percheziții inopinate în celulele foștilor angajați ai instituțiilor de stat

În scopul combaterii păstrării în locurile de detenţie a obiectelor și substanțelor interzise păstrării de către deţinuţi, astăzi, 10 august 2022, efectivul Administrației Naționale a Penitenciarelor a efectuat...

În scopul combaterii păstrării în locurile de detenţie a obiectelor și substanțelor interzise păstrării de către deţinuţi, astăzi, 10 august 2022, efectivul Administrației Naționale a Penitenciarelor a efectuat percheziții inopinate la Penitenciarul nr.2-Lipcani.
În rezultatul perchezițiilor desfășurate în sectorul foștilor angajați ai instituțiilor de stat, au fost ridicate telefoane mobile și accesorii pentru acestea și obiecte tăioase. Obiectele interzise depistate la deținuți au fost ridicate și documentate conform legii și vor fi predate organelor de poliție.
Accentuăm că, ANP depune un efort sporit, în mod special, la prevenirea și profilaxia infracțiunilor în instituțiile penitenciare, inclusiv, introducerea și circulația în penitenciare a obiectelor și substanțelor interzise, or, ANP NU admite încălcarea ordinii de drept în instituțiile de detenție.
In this article