Percheziții în Penitenciarul nr. 6 – Soroca: Ce ascundeau deținuții

Angajații Penitenciarului nr.6 – Soroca au efectuat percheziții la locurile de trai ale deținuților, unde au depistat și ridicat din diferite ascunzișuri mai multe obiecte interzise. În rezultatul...

Angajații Penitenciarului nr.6 – Soroca au efectuat percheziții la locurile de trai ale deținuților, unde au depistat și ridicat din diferite ascunzișuri mai multe obiecte interzise.

În rezultatul măsurilor efectuate, funcționarii au depistat și ridicat telefoane mobile și accesorii pentru acestea, seturi de cărți de joc, băuturi alcoolice, materie primă pentru prepararea băuturilor alcoolice, fișe pentru jocuri (de noroc), plite electrice și mai multe plonjoare.

Acțiunile desfășurate constituie o măsură necesară pentru menținerea regimului, ordinii şi securității în penitenciar, respectării regimului zilei de către deținuți, depistării şi ridicării obiectelor şi substanțelor interzise.

”Sărbătorile din această perioadă a anului nu sunt un impediment pentru angajații sistemului penitenciar să stea la straja ordinii de drept. Ei sunt și vor fi la datorie în scopul creșterii gradului de siguranță a societății”, atenționează ANP.

In this article