Pavel Filip: Puterea PDM este în oamenii săi harnici şi determinaţi să schimbe lucrurile în bine

Partidul Democrat îşi completează rândurile cu noi membri. Olesea Bunica din Găleşti, Străşeni, spune că a ales PDM pentru că acest partid o reprezintă cel mai bine, iar echipa...

Partidul Democrat îşi completează rândurile cu noi membri. Olesea Bunica din Găleşti, Străşeni, spune că a ales PDM pentru că acest partid o reprezintă cel mai bine, iar echipa PDM a demonstrat că ştie şi poaate să facă lucruri concrete pentru oameni.

Carnetul de partid i-a fost înmânat chiar de preşedintele PDM, Pavel Filip, aflat în vizită de lucru în localitate. Liderul democrat i-a dorit mult succes în activitatea de partid şi a spus că puterea PDM este în oamenii săi: harnici şi determinaţi să schimbe lucrurile în bine în ţară. În cadrul vizitei la Găleşti, Străşeni, Pavel Filip a discutat cu primarul satului, dar şi cu o parte din echipa locală.

„Oamenii s-au interesat nu despre alegerile parlamentare anticipate, dar au întrebat despre problemele cotidiene: dacă va mai fi reparat drumul în localitate lor, care urma să fie făcut încă în 2019, dar nu s-a întâmplat. Au întrebat despre pensii salarii, sănătate şi educaţie. Aceste probleme ar trebui să ne preocupe pe noi toţi. Acestea sunt şi rămân priorităţile PDM”, a spus Pavel Filip.

In this article