Patru tineri cu vârsta cuprinsă între 18 și 23 de ani reținuți pentru tâlhărie

Patru tineri cu vârsta cuprinsă între 18 și 23 de ani, originari din Anenii Noi și Sîngera, au fost arestați pentru 30 de zile după ce ar fi...

Patru tineri cu vârsta cuprinsă între 18 și 23 de ani, originari din Anenii Noi și Sîngera, au fost arestați pentru 30 de zile după ce ar fi comis o tâlhărie în sectorul Ciocana al capitalei.

Doi dintre bănuiții implicați, aflându-se pe o stradă din capitală, au observat doi străini care așteptau un taxi. Bănuiții s-ar fi dat drept taximetriști și le-au propus să-i transporte la destinație. 

La un moment dat, suspecții au schimbat traseul și i-au dus spre extravilanul comunei Bubuieci.

Acolo au fost stopați de ceilalți doi complici. Aceștia  cu cagule pe cap, ar fi scos bărbații din mașină și prin amenințarea cu un pistol, o bâtă din lemn și spray lacrimogen au sustras de la victime bunurile personale.

Suspecții i-au lăsat fără telefoane mobile, portmonee, bani, bijuterii, acte și valizele cu lucrurile personale, plecând într-o direcție necunoscută.

Suma prejudiciul a fost estimată la 154 400 de lei.

În cadrul perchezițiilor la domiciliile bănuiților au fost depistate mai multe probe care ar demonstra vinovăția acestora.

Conform legislației penale în vigoare  riscă închisoare de la 8 la 10 ani.

In this article