Patru persoane ucise și cinci rănite într-un atac cu cuțitul la Rockford, Illinois

Patru persoane, inclusiv o adolescentă, au fost ucise, iar alte cel puţin cinci au fost rănite într-un atac cu cuţitul comis de către un tânăr în mai multe...

Patru persoane, inclusiv o adolescentă, au fost ucise, iar alte cel puţin cinci au fost rănite într-un atac cu cuţitul comis de către un tânăr în mai multe locuri, la Rockford, în statul Illinois, anunţă poliţia americană, relatează AFP.

Un suspect în vârstă de 22 de ani a fost plasat în arest prevenitv în urma acestor atacuri, care au avut loc miercuri, anunţă într-un comunicat Poliţia din Rockford, un oraş situat la aproximativ 150 de kilometri nord-vest de Chicago.

Poliţia nu a dat amănunte cu privire la vreun mobil al atacului, notează AFP, citată de News.ro. Şefa Poliţiei din Rockford, Carla Redd, a anunţat că primul apel către salvatori a avut loc miercuri, la ora locală 13:15.

Ulterior, alte apeluri telefonice au fost fost înregistrate de poliţie şi salvatori, în mai multe locuri din oraş şi în zona comitatului Winnebago. Un şerif din comitatul Winnebago, Gary Caruana, a anunţat că a avut loc o pătrundere într-un domiciliu.

O tânără care încerca să fugă a fost înjunghiată la nivelul feţei şi mâinilor şi a fost grav rănită. Suspectul, arestat către ora locală 13:30 (20:30, ora României), a fost plasat în arest preventiv şi era audiat de către anchetatori.

Potrivit poliţiei, niciun alt suspect nu era căutat, iar FBI participă la anchetă. Primarul din Rockford s-a declarat „cutremurat de acest act de violenţă”.

Persoanele ucise sunt o tânără în vârstă de 15 ani, o femeie în vârstă de 63 de ani şi doi bărbaţi, în vârstă de 49 şi 22 de ani, precizează poliţia.

 

Pentru știri de ultimă oră, urmărește-ne pe canalul nostru de TELEGRAM!

In this article