Patru bărbați din Șoldănești, reținuți după ce au jefuit o femeie

Patru bărbați cu vârstele cuprinse între 20 și 30 de ani, originari din raionul Șoldănești, riscă ani grei de pușcărie după ce au pătruns în casa unei femei...

Patru bărbați cu vârstele cuprinse între 20 și 30 de ani, originari din raionul Șoldănești, riscă ani grei de pușcărie după ce au pătruns în casa unei femei din satul Tarasova, raionul Rezina, și au jefuit-o.

Totul s-a întâmplat la data de 28 martie când victima, o femeie de 57 de ani a sunat la poliție și a anunțat că 4 necunoscuți au intrat noaptea în casă, au atacat-o și i-au furat 13.251 de lei.

Veniți la fața locului, femeia le-a povestit că cei 4 indivizi erau mascați. Indivizii au deteriorat ușa casei după care au pătruns în locuință și au lovit-o pe victimă la cap și în regiunea gâtului după care i-au cerut bani.

Ulterior, i-au smuls de la gât un lănțișor din aur, au mai sustras din portmoneu și dintr-o cutie bani, după care au plecat într-o direcție necunoscută.

La scurt timp suspecții au fost reținuți pentru 72 de ore. Aceștia se aflau în Capitală.

Ca urmare a perchezițiilor, la domiciliile suspecților polițiștii au depistat și ridicat bunurile sustrase de la victimă, precum și probe concludente care demonstrează implicarea acestora la săvârșirea infracțiunii.

În acest caz a fost inițiată o cauză penală pentru Tâlhărie. Conform legislației penale în vigoare, persoana culpabilă de asemenea infracțiune  se pedepseşte cu închisoare de la 8 la 10 ani.

La moment sunt întreprinse acțiuni de urmărire penală şi măsuri speciale de investigație, în vederea întăririi bazei probatorii. Totodată se întreprind măsuri în vederea stabilirii apartenenței acestora la comiterea altor infracțiuni înregistrate pe teritoriul țării.

In this article