Patru bărbați care au plecat de acasă să jefuiască au fost găsiți împușcați, dezmembrați și aruncați într-un râu

Cei patru prieteni americani au dispărut luni de acasă, aceștia fiind plecați cu gândul de a comite un jaf. Totul s-a transformat într-o tragedie de nedescris, după ce...

Cei patru prieteni americani au dispărut luni de acasă, aceștia fiind plecați cu gândul de a comite un jaf. Totul s-a transformat într-o tragedie de nedescris, după ce poliția a confirmat că rămășițele lor au fost descoperite într-un râu, victimele fiind împușcate și dezmembrate.

Șeful poliției din Okmulgee, Joe Prentice, a spus că doi dintre cei patru bărbați uciși erau frați, dezvăluind totodată și numele victimelor: Mark Chastain – 32 de ani, Billy Chastain – 30 de ani, Mike Sparks – 32 de ani și Alex Stevens – 29 de ani.

Potrivit lui Prentice, anchetatotii cred că bărbații plănuiau să „comită o infracțiune” după ce au plecat pe biciclete din casa lui Billy Chastain.

Terminologia folosită este asociată de obicei cu activitățile infracționale, „ dar nu știm ce plănuiau sau unde plănuiau să comită infracțiunile ”, a adăugat Prentice.

După ceva timp, cei patru au dispărut.

Soția lui Mark Chastain, Jessica, a oferit câteva declarații, spunând că săptămâna trecută soțul ei și-a parcat mașina lângă o casă care aparține familiei, acolo unde cei patru bărbați își petreceau de multe ori timpul liber.

„ Ei nu merg departe – niciodată ”, a spus aceasta, potrivit New York Times.

Cu toate acestea, nimeni nu s-ar fi așteptat la ceea ce urma să se întâmple: un trecător a observat ceva suspicios vineri în râul Deep Fork, iar informația sa i-a condus pe investigatori să găsească rămășițe umane care ieșiseră la suprafața apei. Luni, poliția a confirmat identitatea celor patru, spunând că aceștia au fost împușcați mortal, iar mai apoi dezmembrați.

Este deja un suspect în acest caz, însă autoritățile nu pot face nimic până nu au confirmarea. Șeful poliției a spus că un semnal provenit de la telefonul lui Mark Chastain a fost reperat în zona unui depozit de fiare vechi. Investigatorii nu au recuperat arma folosită în timpul crimelor și nu au găsit nici bicicletele pe care mergeau cele patru victime înainte să dispară.

In this article