Păstrau acasă droguri de 24.000 de lei. O ucraineancă și un moldovean, cercetați penal

Recent, în baza unor informații operative și ca urmare a măsurilor speciale de investigație, ofițerii Biroului migrație și azil al MAI cu suportul angajaților Penitenciarului nr. 6 Soroca,...

Recent, în baza unor informații operative și ca urmare a măsurilor speciale de investigație, ofițerii Biroului migrație și azil al MAI cu suportul angajaților Penitenciarului nr. 6 Soroca, au efectuat o percheziție la domiciliul unui cuplu din or. Drochia.

În urma verificării actelor, femeia în vârstă de 27 ani s-a dovedit a fi cetățeancă a Ucrainei, iar bărbatul în vârstă de 22 ani moldovean.

Astfel, în cadrul efectuării percheziției, ofițerii BMA au depistat și ridicat 33 pachete din polietilenă, iar în fiecare pachet se afla o masă vegetală de culoare galbenă-cenușie cu miros specific, asemănătoare cu droguri.

Atât bărbatul, cât și femeia, neagă că drogurile urmau să fie distribuite în localitățile din regiunea nord a țării și au declarat că acestea erau destinate pentru întrebuințare proprie. Menționăm că, valoarea estimativă a drogurilor ridicate constituie 24 000 lei.

Ofițerii Biroului migrație și azil al MAI desfășoară în continuare acțiuni menite să stabilească toate circumstanțele pe cazul dat.

In this article