PAS și Maia Sandu vor anticipate în pofida aprofundării crizelor de tot felul, a declarat Reniță

La fel ca și în cazul altor lucruri ori evenimente, care ni se întâmplă de la alegerea președintelui încoace, și rezultatele ultimului sondaj IMAS prezentate azi de Doru...

La fel ca și în cazul altor lucruri ori evenimente, care ni se întâmplă de la alegerea președintelui încoace, și rezultatele ultimului sondaj IMAS prezentate azi de Doru Petruți, le analizăm, volens-nolens, sub lupa dilemei – alegeri anticipate ori lupta cu pandemia.

Ce zic cetățenii? 66 la sută, adică majoritatea covârșitoare, zic că prioritar pentru următoarele luni este să rezolvăm criza sanitară provocată de Coronavirus, în timp ce 29 la sută, parte, ce ar coincide în linii mari cu alegătorii Maiei Sandu și PAS, doresc, totuși să declanșeze alegeri anticipate. Dovadă, că în deciziile sale politice Maia Sandu se conduce nu de voința majorității , ci de cea a propriului electorat.

Aproape jumătate din cei chestionați consideră, că trebuie numit un nou Guvern, de către cei, care pot asigura majoritatea în Parlament, fără a avea alegeri anticipate.

Sondajul domnului Petruți prezintă alte multe date interesante și curioase pentru specialiștii în materie și analiștii politici, dar acestea vor fi cu atât mai relevante, cu cât vom cunoaște mai exact data alegerilor anticipate, pe care PAS și Maia Sandu le vor în pofida aprofundării crizelor de tot felul.

In this article