PAS îi cere PRO Moldova să se dezică de Partidul Șor: Ar trebui să intre în carantină politică pentru o vreme

Exponenții Partidului Acțiune și Solidaritate nu privesc cu ochi buni întrevederea de ieri dintre deputații Pro Moldova şi cei din Partidul Şor. Amintim că cele două structuri parlamentare...

Exponenții Partidului Acțiune și Solidaritate nu privesc cu ochi buni întrevederea de ieri dintre deputații Pro Moldova şi cei din Partidul Şor. Amintim că cele două structuri parlamentare pregătesc debarcarea Guvernului Chicu și cer susținerea fracțiunilor PAS și PPDA.

„După mine PRO Moldova intră cu stângul în politica moldovenească. Dacă îşi doresc instalarea unui guvern pro-european atunci Grupul ŞOR ar fi trebuit să fie ultimul din lista cu priorităţi sau mai bine zis, în general, nu ar trebui să fie în lista de priorităţi. După aceste consultări eu cred că ar trebui să intre în carantină politică pentru o vreme”, a declarat deputatul PAS, Sergiu Litvinenco, pentru TVR Moldova.

Și cei de la PPDA susţin că implicarea partidului Șor în discuțiile privind debarcarea Guvernului Chicu este exclusă.

„Am purtat discuții cu PD şi cu PRO Moldova, nu vorbim despre Grupul ŞOR pentru că nu intră în planurile noastre de susținere a acestui guvern”, a declarat deputatul PPDA, Igor Munteanu, pentru același post de televiziune.

In this article