PAS a colectat de la oameni 3 mln lei, primește lunar de la stat peste 500 mii lei și continuă să ceară bani de la cetățeni

Partidul Acțiune și Solidaritate (PAS) a colectat de la oameni aproape 3 milioane de lei, primește lunar de la stat peste jumătate de milion de lei și vine...

Partidul Acțiune și Solidaritate (PAS) a colectat de la oameni aproape 3 milioane de lei, primește lunar de la stat peste jumătate de milion de lei și vine cu un apel către cetățeni să contribuie în continuare financiar pentru susținerea formațiunii.

Liderul PAS, Igor Grosu, a declarat la un post local de televiziune că este normal ca un cetățean care îl votează să îi ofere și bani pentru ca ”să-și alimenteze mașina”. Potrivit lui Grosu, într-o lună și ceva de când a început perioada electorală cetățenii au donat PAS 2,6 milioane de lei. Donațiile variază între câteva zeci și câteva mii de lei.

”Cred că asta e corect ca omenii care te susțin și sunt gata pe lângă faptul că te mai și votează să mai contribuie și financiar. Avem nevoie de acești bani ca să putem alimenta mașinile noastre, ca să publicăm ziarul, calendarul, să plasăm niște bannere”, a declarat liderul PAS.

Potrivit legii cu privire la finanțarea partidelor și campaniilor electorale, PAS primește în fiecare lună din bugetul de stat 550 de mii de lei.

In this article