Partidul „Șansă” lansează un apel la acțiune înaintea alegerilor locale din Moldova: Candidații noștri sunt ȘANSA de care aveți nevoie!

Partidul „Șansă” a transmis un mesaj pe canalul lor de Telegram, îndemnând cetățenii să-și exercite dreptul la vot în alegerile locale din 19 mai. Potrivit lor, candidații lor...

Partidul „Șansă” a transmis un mesaj pe canalul lor de Telegram, îndemnând cetățenii să-și exercite dreptul la vot în alegerile locale din 19 mai. Potrivit lor, candidații lor sunt cheia către o dezvoltare rapidă și concretă a orașelor și satelor din Moldova.

„Avem acum o ȘANSĂ de a determina noi înșine viitorul orașelor și satelor noastre”, au declarat reprezentanții partidului. Ei subliniază că este timpul ca Moldova să fie transformată nu doar prin vorbe, ci prin fapte concrete, astfel încât să înflorească pământurile și infrastructura să nu se prăbușească sub picioarele cetățenilor.

Candidații partidului „Șansă” sunt prezenți cu inițiative concrete și importante pentru comunități, în contrast cu promisiunile fără acoperire ale altor politicieni.

„Ne concentrăm pe realizarea unor proiecte de mare anvergură și necesare vieții: de la crearea de noi locuri de muncă și reabilitarea drumurilor și a comunicațiilor, până la lansarea de programe sociale menite să îmbunătățească calitatea vieții oamenilor”, au explicat aceștia.

„Încrederea și sprijinul dumneavoastră reprezintă principalul nostru pilon în lupta pentru un viitor mai bun al țării”, au subliniat reprezentanții partidului.

„Vă garantăm că toate promisiunile vor fi îndeplinite! Aveți o ȘANSĂ de a vă îmbunătăți viața acum!”, au concluzionat ei.

In this article