Parlamentul la ora actuală s-a discreditat ca imagine și componență, spune un lider al PSRM

Președintele fracțiunii PSRM în Parlament, Corneliu Furculiță, susține că Legislativul la ora actuală s-a discreditat ca imagine și componență. Deputatul susține că multiplele cazuri de traseism politic nu...

Președintele fracțiunii PSRM în Parlament, Corneliu Furculiță, susține că Legislativul la ora actuală s-a discreditat ca imagine și componență. Deputatul susține că multiplele cazuri de traseism politic nu mai reflectă voința poporului expusă în rezultatul alegerilor parlamentare din februarie 2019.

”Cunoaștem bine în ce situație și cum s-au derulat alegerile în 2019, ce regim era la acel moment, cum au fost făcute acele liste ale deputaților, cum a avut loc procesul de traseism politic pe tot parcursul acestui an”, a spus Furculiță la NTV Moldova.

Deputatul a amintit că PSRM a condamnat de fiecare dată turismul politic al unor parlamentari, spre deosebire de alții care aplaudau și așteptau când se vor petrece aceste procese și în PSRM.

”Ați văzut cât de fermi am fost în apărarea pozițiilor fracțiunii? Eu consider că noi am curmat acest proces de traseism politic”, a menționat deputatul.

Liderul fracțiunii PSRM susține că, în prezent, în Parlament sunt discuții despre o posibilă viitoare coaliție, dar indiferent de cum această coaliție ar vrea să fie, fără participarea PSRM ea nu este imposibilă.

In this article