Parlamentul a alocat peste 800 de milioane de lei pentru agricultură

Parlamentul a alocat, suplimentar, pentru agricultură, în anul 2021, peste 800 de  milioane de lei. Anunțul a fost făcut de deputatul socialist, Radu Mudreac, în cadrul unei conferințe...

Parlamentul a alocat, suplimentar, pentru agricultură, în anul 2021, peste 800 de  milioane de lei. Anunțul a fost făcut de deputatul socialist, Radu Mudreac, în cadrul unei conferințe de presă.

„Ca urmare a anulării, în 2 lecturi, a “legii miliardului”, s-au eliberat în bugetul de stat deja sume preconizate de 607 de milioane de lei sub formă de achitări procentuale și 200 de milioane de lei, datoria de bază. Ca aceste acte să fie incluse în bugetul de stat, documentul trebuie publicat, promulgat, după care să fie realocate aceste surse”, a explicat Mudreac.

Deputatul PSRM a precizat că Parlamentul a acceptat și a doua revendicare a fermierilor – menținerea cotei TVA la nivelul de 8% pe parcursul anului 2021.

Deputatul socialist spune că fermierii, intenționați, sunt dezinformați de unii politicieni, pentru ca aceștia să-și continue protestele.

In this article