Pachete cu ochi scoși de la animale, trimise prin poștă la mai multe ambasade ucrainene

Mai multe ambasade ucrainene din străinătate au primit „pachete sângeroase” care conţin ochi de animale, a anunţat vineri Ministerul de Externe al Ucrainei, după ce o serie de...

Mai multe ambasade ucrainene din străinătate au primit „pachete sângeroase” care conţin ochi de animale, a anunţat vineri Ministerul de Externe al Ucrainei, după ce o serie de scrisori-bombă au fost trimise în mai multe locații din Spania, inclusiv la ambasada Ucrainei din Madrid și la biroul premierului Pedro Sanchez.

Pachetele au fost trimise la ambasadele Kievului din Ungaria, Olanda, Polonia, Croația și Italia, la consulatele generale din Napoli și Cracovia și la consulatul din Brno, a scris purtătorul de cuvânt Oleg Nikolenko pe Facebook, potrivit Reuters.

În clădirea consulatului din Brno au fost chemați specialiști îmbrăcați în costume de protecție chimică din cauza unui colet suspect.

În ultimele zile, cel puțin șase colete care conțineau exploziv au fost trimise la diferite locații din Spania, printre care o bază militară, ambasada Ucrainei din Madrid sau biroul premierului spaniol.

Dintre acestea, doar unul a explodat, cel de la Ambasada Ucrainei la Madrid, și care l-a rănit ușor pe unul dintre angajați. Celelalte au fost detonate de geniștii Poliției spaniole

In this article