PACE anunță candidat pentru Primăria Bălți, la scurt timp de la demisia lui Usatîi

La scurt timp după ce Renato Usatîi și-a dat demisia din funcția de primar al municipiului Bălți, partidul PACE și-a anunțat candidatul pentru primăria municipiului Bălți. Este vorba...

La scurt timp după ce Renato Usatîi și-a dat demisia din funcția de primar al municipiului Bălți, partidul PACE și-a anunțat candidatul pentru primăria municipiului Bălți. Este vorba de Nelu Straciuc, președintele Organizației Teritoriale Bălți și secretar general al PACE.

Potrivit lui Cavcaliuc, e timpul ca al doilea ca mărime oraș din Moldova să fie administrat de un gospodar care să facă ordine în Bălți, pentru oameni.

Felicitări, Renato, în sfârșit ai înțeles că locul tău nu e în Parlament și nici la Primăria din Bălți. Nelu Straciuc a luptat cu schemele și ilegalitățile, nedreptatea din Bălți, cunoaște foarte bine problemele și nevoile orașului și are toate capacitățile dar și încrederea echipei PACE ca să transforme capitala de nord a țării într-un oraș european, modern.

Nelu Straciuc este candidatul PACE la funcția de primar al municipiului Bălți.

Așa să ne ajute Dumnezeu!

Totodată, liderul PACE a îndemnat toți primarii acestui partid să demisioneze.

PACE va înainta în fiecare localitate candidați destoinici, profesioniști, adevărați gospodari care vor face ordine pentru oameni”, a completat Cavcaliuc.

Amintim că Renato Usatîi a declarat că este dezamăgit de rezultatele alegerilor parlamentare din 11 iulie, când blocul acestuia a obținut doar 4,1% din voturi. Totodată, Renato Usatîi spune că cea mai mare dezamăgire a avut-o în municipiul Bălți, unde a obținut doar 22,6% și s-a clasat tocmai pe locul trei, motiv pentru care și-a dat demisia din funcția de primar al orașului Bălți.

In this article