Corneliu Furculiță a atras atenția unor deputați din PAS că înainte de a vorbi, trebuie să se și gândească.

Președintele fracțiunii PSRM, Corneliu Furculiță, a atras atenția unor deputați din PAS că înainte de a vorbi, trebuie să se și gândească. Deputatul PSRM a făcut această remarcă...

Președintele fracțiunii PSRM, Corneliu Furculiță, a atras atenția unor deputați din PAS că înainte de a vorbi, trebuie să se și gândească. Deputatul PSRM a făcut această remarcă după ce unul din membrii PAS din Parlament a declarat că inițiativa de creare a comisiei de anchetă pe cazul presupusei răpiri a ex-judecătorului ucrainean, Nicolae Ceaus, ar fi una populistă.

”Vreau să mă refer la ceea ce s-a vorbit că Parlamentul este loc unde se face populism. Parlamentul provine de la cuvântul francez parler – a vorbi, în limba rusă este Dumă, разницу улавливайте? В русском думать, а на французком – говорить. Dacă vrem să schimbăm formatul Parlamentului, trebuie să-i schimbăm puțin și denumirea”, a spus Furculiță. La propunerea deputaților PSRM, Parlamentul a creat Comisia de anchetă pentru elucidarea circumstanțelor presupusei răpiri a ex-judecătorului ucrainean, Nicolae Ceaus.

In this article