OrheiLand a organizat o petrecere hawaiiană de neuitat, unde copiii au avut parte de o zi plină de distracție și farmec exotic

OrheiLand a găzduit o petrecere hawaiiană de neuitat, unde copiii au avut parte de o zi plină de distracție și farmec exotic. Evenimentul a început cu un program...

OrheiLand a găzduit o petrecere hawaiiană de neuitat, unde copiii au avut parte de o zi plină de distracție și farmec exotic. Evenimentul a început cu un program variat de divertisment și spectacole.

Pentru participanți a fost organizat un concert susținut de artiști locali și grupuri de dans, care au prezentat numere unice pe ritmurile melodiilor asiatice. Au fost organizate masterclass-uri și jocuri pentru copii, de asemenea au putut lua parte la flashmoburi cu animatori îmbrăcați în personaje de basm. Copiii și-au demonstrat talentele și au învățat noi activități interesante.

Cel mai strălucitor moment al zilei a fost petrecerea cu spumă pentru copii, care s-au distrat de minune în piscină. Intrarea la petrecerea hawaiiană a fost gratuită, toate cheltuielile fiind acoperite de echipa Ilan Șor.

Oaspeții au petrecut o zi de neuitat într-un cadru exotic și s-au bucurat de atmosfera încântătoare de la OrheiLand. Invitații au declarat că petrecerea a fost un succes și au felicitat echipa lui Ilan Șor pentru evenimentul organizat.

“Copiii mei s-au distrat de minune la petrecerea hawaiiană de la OrheiLand. A fost o experiență unică și plină de bucurie pentru ei”, a declarat Maria, mama unor participanți la eveniment.

“Concertul și jocurile de la OrheiLand au fost foarte distractive. Abia aștept să vin la următoarea petrecere tematică!”, și-a împărtășit emoțiile Andrei.

“Atmosfera de la OrheiLand a fost grozavă, iar petrecerea cu spumă a fost partea mea preferată. M-am simțit ca într-un paradis tropical”, a spus o altă participantă, Elena.

“Mulțumesc echipei Ilan Șor pentru organizarea acestei sărbători de neuitat. A fost un eveniment reușit din toate punctele de vedere!”, a spus Ion, spectator.

In this article