Opt morți după o explozie într-un restaurant din Beirut

Opt persoane au murit într-un incendiu provocat de explozia unei butelii de gaz într-un restaurant din capitala Libanului, Beirut, au informat ministrul de Interne şi serviciul de pompieri....

Opt persoane au murit într-un incendiu provocat de explozia unei butelii de gaz într-un restaurant din capitala Libanului, Beirut, au informat ministrul de Interne şi serviciul de pompieri.

“Opt victime au murit prin asfixiere în interiorul restaurantului”, a declarat agenţia oficială de ştiri Ani, citând serviciul de pompieri din Beirut.

Pompierii au stins un incendiu într-un mic restaurant din capitală după ce “o scurgere de gaz a provocat o explozie în restaurant”, a adăugat Ani, citând aceeaşi sursă, scrie Agerpres.

Ministrul de Interne Bassam Mawlawi, care a mers la faţa locului, a declarat presei că cel puţin opt persoane au fost ucise “prin asfixiere”.

Accidentul “arată că acest loc nu a respectat standardele de siguranţă publică”, a deplâns situaţia deputatul Ibrahim Mneimneh, care a vizitat şi el locul incendiului.

Economia Libanului este în cădere liberă de la sfârşitul anului 2019, ceea ce agravează o problemă de supraveghere publică de lungă durată existentă în mai multe sectoare.

.

Pentru știri de ultimă oră, urmărește-ne pe canalul nostru de TELEGRAM!

 

In this article