Operațiunea “Avioanele” cu Minciună în justiție și CNA pe post de “garanție”

Canalul de Telegram “Casa de Nebuni”, care publică des informații din interiorul instituțiilor de drept, a oferit detalii despre așa-numita operațiune “Avioanele”, mai exact, cum a fost întors...

Canalul de Telegram “Casa de Nebuni”, care publică des informații din interiorul instituțiilor de drept, a oferit detalii despre așa-numita operațiune “Avioanele”, mai exact, cum a fost întors Aeroportul Internațional Chișinău în administarea statului.

“Aici vom vorbi deapre slăbiciunile judecătorilor, care au examinat cazul, dar și legăturile președintelui completului (de judecată) cu compania “KVM” SRL și investigațiile la care era supusă compania în a cea perioada. În timp ce completul (de judecători) în frunte cu Anatol Minciună de la Curtea de apel Chișinău examina dosarul “Avia Invest” denumit generic “Aeroport”, CNA investiga activitatea companiei “KVM Construct” SRL, care aparține ginerului Minciună. CNA bănuia că compania lui Minciună junior era implicată în mai multe licitații publice trucate. Întâmplător sau nu, după ce completul a dictat verdictul de întoarcere a Aeroportului Statului, CNA și PA au dispus clasarea procesului penal”, scrie canalul respectiv de telegram.

sursa

 

In this article