Omorul din Orhei: Procurorii cer încă 30 de zile de arest pentru suspect

Procurorii cer încă 30 de zile de arest pentru fostul polițist G. C., acuzat de răpirea și omorul Anei-Maria, tânăra însărcinată în vârstă de 19 ani din raionul...

Procurorii cer încă 30 de zile de arest pentru fostul polițist G. C., acuzat de răpirea și omorul Anei-Maria, tânăra însărcinată în vârstă de 19 ani din raionul Orhei.

Magistrații urmează să se pronunțe astăzi asupra demersului de prelungire a arestului, transmite Știri.md, cu referire la moldova1.md.

Știri.md amintește că pe data de 23 aprilie a fost organizat un flashmob pentru a cere dreptate pentru Ana-Maria Guja, tânăra de 19 ani din Orhei, găsită moartă într-o localitate din Telenești, pentru copilul ei, dar și pentru toate femeile care nu mai pot să-și strige durerea.

Reamintim că Ana-Maria, tânăra care a dispărut cu câteva zile în urmă la Orhei, a fost găsită pe data de 20 aprilie pe malul unui iaz din raionul Telenești.

Bănuit de omor este un bărbat de 45 de ani, care se afla la volanul automobilului de ocazie în care a urcat tânăra. Actualmente el este plasat în arest pentru 30 de zile. Dacă va fi găsit vinovat, el riscă până la 20 de ani de închisoare sau detenție pe viață.

In this article