Omor sângeros, la Dobrogea. Un bărbat a fost ucis de prietenul de pahar

Un bărbat în vârstă de 28 de ani, domiciliat în satul Dobrogea mun. Chișinău, aflat în urmărire penală pentru comiterea unui omor intenționat, a fost reținut de către...

Un bărbat în vârstă de 28 de ani, domiciliat în satul Dobrogea mun. Chișinău, aflat în urmărire penală pentru comiterea unui omor intenționat, a fost reținut de către ofițerii de investigație a Inspectoratului de Poliție a sec. Botanica din cadrul Direcției de Poliție a mun. Chișinău.

Individul, în luna iulie a anului 2016, aflânduse într-o locuință din sat. Dobrogea, mun. Chișinău, unde împreună cu proprietarul locuinței, bărbat în vârstă de 50 de ani, consumând băuturi alcoolice, în urma unui conflict produs pe fonul consumului de alcool, i-a aplicat proprietarului multiple lovituri pe suprafața corpului cu pumnii cât și cu un obiect înțepător-tăietor. În urma traumelor primite victima a decedat, iar suspectul în comiterea infracțiunii a fugit de la locul comiterii infracțiunii.

Pe caz a fost inițiată o cauză penală conform art 145 alin. (1) al Codului Penal ,,Omor intenționat” ce prevede pedeapsa cu închisoarea pentru un termen de la 10 la 15 ani.

Ulterior bărbatul se eschiva de a se prezenta la organele de drept, fapt pentru care a fost anunțat în căutare de către Inspectoratul de Poliție a sec. Botanica.

Astfel, urmare a măsurilor speciale de investigație și urmărire penală întreprinse de către forțele de ordine individul a fost reținut. Totodată de către Curtea de Apel Chișinău, a fost emisă sentință de condamnare pe un termen 10 ani și 6 luni.

In this article